Hopp til hovedinnholdet

Klarer bare å huske negative ting som har skjedd i forholdet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter med en ting. Jeg har verdens beste kjæreste. Er kjempeglad i han, men jeg sliter med en ting i forholdet vårt er at jeg har tvangstanker om alt negativt som har skjedd. bare det er småting så overtenker jeg noe sykt å gjør meg veldig deprimert. vil jo såklart ikke si til han fordi det er jo ikke vits i å dra om små bagateller ifra fortiden om man vil det skal funke. vet bare ikke hvordan jeg skal klare å glemme ting Sliter ekstremt med å komme over foreksempel kanskje en feil han sa tidlig i forholdet så kan jeg sitte å gruble på det månedervis etterpå. Jeg vet at ALLE gjør feil i et forhold også så lenge det ikke er noe stort er det jo ikke noe å bry seg om, vil gjerne kunne komme over det her å bare se fremover å kose meg i nuet... men jeg OVERTENKER på det høyeste. så får jeg ekstremt skyldfølelse av å tenke sånn. jeg skjønner ikke hvorfor hjernen min klarer bare å huske negative ting, forholdet vårt er 95% bare positivt men jeg sitter å plager meg over de 5%...tips?

SVAR

Besvart 25.03.2017 12:28:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle