Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten har fortsatt følelser for eksen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I går kveld når kjæresten min var hos meg, så fekk eg berre inn i hovudet mitt at eg ville spør om han var heilt over ex'en sinn. Å eg ba han vêr 100% ærlig. Å det sku eg ønske eg ikkje gjor. Han sa at følelser er vanskelig å få til å forsvinne, å det skjønne eg heilt klart. Så han sa at han hadde litt følelser for ho, men at dei va kjempe små i forhold til dei han hadde for meg. Det er berre at det er heilt forferdelig akkurat no. Eg har aldri følt meg så såra før. Å eg veit ikkje kor eg ska gjer av meg, eg vil kje snakka med nåken om da. Eg vil vêr aleina, men samtidig så e da sista eg vil å vera aleina. Om du skjønne

SVAR

Besvart 06.05.2017 15:57:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle