Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om kjæresten tenker på sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Kjæresten min og jeg har vært sammen i over ett år! I forholdet vært snakker vi ikke om sex med hverandre ofte, vi snakker innimellom om andre vi kjenner som har hatt det ig sånne ting. I starten av forholdet snakket vi ikke om sex med hverandre, der virker ikke noe naturlig og tror ingen av oss tenkte på det. Men nå er vi begge 14 og mange rundt oss har begynt å debutere med kjærestene sine seksuelt. Jeg føler ikke at sex er noe som kommer til å skje om mange år. Hvis det hadde skjedd nå hadde det vært vanlig i mitt miljø. Men jeg vet ikke om han tenker på det? Om han tenker på oss ha sex og om han vil det. Vet at jeg burde spørre men hvis han ikke tenker på det også spørr jeg så er jeg redd for at han skal tro at det er det eneste jeg tenker på og det er det ikke. Jeg vet at ikke alle vennene mine hadde syntes at det var Ok, vil jeg at det skal være mitt valg!

SVAR

Besvart 30.05.2017 20:42:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle