Hopp til hovedinnholdet

Det går usanne rykter om meg og jeg er redd for at de kommer til å ødelegge fremtiden min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg har et rykte på meg at jeg har hatt meg med en gutt.Noe som ikke er sant.Det som skjedde var at jeg var i seng med en gutt,vi var nakne og kyssa.(dette skjedde på 16 års dagen min)Det var alt som skjedde.Men etter hvert merka jeg at han ble veldig harhendt & prøvde å ha sex med meg.Jeg fikk panikk & ville gå men klarte det ikke.Jeg sa jeg måtte på do & at jeg kom tilbake og da slapp han meg heldigvis.Jeg tok på meg klærne mine og dro istedenfor.I ettertid har det blitt spredd bilder da jeg lå i senga med han.& trusa mi var jeg for redd til å hente på rommet så den la jeg igjen.& han bruker den som et slags "bevis" for at vi hadde hatt oss.Det er itillegg et rykte om at jeg har ligget i seng med 4andre gutter, noe som heller ikke er sant.Jeg har aldri hatt sex med noen og heller ikke vært i seng med de guttene.Hilsen jente som er redd for at fremtiden hennes blir ødelagt for alltid & at det vil gå utover fremtidige jobbmuligheter.Itillegg ødelegger dette for en gutt jeg nå liker

SVAR

Besvart 31.05.2017 18:21:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Rykter og ryktespredning

Rykter er opplysninger om noe eller noen som spres til én eller fler personer. Ryktene kan være både sanne og usanne, men de handler ofte om ting som setter andre i et dårlig lys.

Av Skage, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle