Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten sliter med å godta hvor mange sex-partnere jeg har hatt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 19 som har vært sammen med kjæresten min i to år nå. Han er to år eldre enn meg og har flyttet fra hjembyen vår for å studere. På grunn av langdistanseforholdet har vi hatt noen problemer i forholdet (usikkerhet, sjalusi osv.), men nå sliter vi med noe nytt. Han har aldri ville vite hvor mange sex-partnere jeg har hatt, men under en diskusjon kom dette opp. Da jeg fortalte han det ble han bare lei seg, og nå sliter han med at det stadig gjør han deppa når han kommer på det. Han har også ofte mareritt om at jeg er utro/slår opp. Marerittene fører til at han ikke får sove, og døgnrytmen hans har blitt helt ødelagt. Han har alltid vært en sjalu person, men dette er noe helt nytt. Når han er deppa vil han heller ikke snakke med meg fordi å snakke med meg "gjør det verre". Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Har du noen råd?

SVAR

Besvart 15.06.2017 16:22:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle