Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er sjalu, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no jeg er sammen med en jente som jeg er kjempe forelska i, men samtidlig liker jeg en annen jente som jeg er venn med nå og jeg blir glad når jeg ser den jenta og når jeg tenker på henne så blir jeg også glad. Men samdtidlig blir jeg lei mei pga at jeg er sammen med noen andre. og når jeg når jeg snakker med den jenta som jeg liker så blir kjærsten min sur og lei sei osv... og når jeg prøver å slå opp med hun jeg er sammen med nå så blir hu lei seg osv... og begynner å si at jeg tar live mitt osv... hvis vi ikke er sammen. Også får jeg ikke lov å være alene mer pga at hu tror at jeg er utro mot henne. Og når jeg driv på telefonen så skal hu vite hva jeg gjør på telefonen blir lei, Så veit ikke hva jeg ska gjøre mer. Har dere noen tips på hva jeg kan gjøre. Hilsen meg :/

SVAR

Besvart 17.06.2017 11:55:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle