Hopp til hovedinnholdet

 Han sa han ville han en pause. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en klump i magen min. Jeg elsker en gutt av hele mitt hjerte som jeg var sammen med. Han jobber på Victroria Hotel i stavanger. Vi har hatt en krangel angående om at han skal få ferie før. Han sier til meg at han skal komme i slutten av august og begynnelsen av september. Så kommer han aldri. Jeg spurte jobben hans om når han skulle få ferie og da ble han bare sur og vill ikke snakke med meg på telefon. Han blokkerte meg på Snapchat og facebook. For leden dag spurte jeg om hva han mente om å legge ting på is. Jeg spurte ham om han ville slå opp med meg eller ha en pause. Han sa han ville han en pause. Så spurte jeg hvor lenge han ville ha pause og da sa han at han ikke viste ennå. Vi har ett avstandsforhold han bor i Stavanger og jeg på Jevnaker/Hønefoss.

SVAR

Besvart 22.10.2017 10:09:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle