Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor går gutter etter utseende?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg er forelsket i en gutt på skolen som er to år eldre enn meg. jeg går på 1 vgs og han 3 vgs. Jeg snapper med han ganske mye og tenker på han veldig ofte. jeg håpet det kunne bli noe mer mellom oss, men fant ut i dag at han keen på en av vennene mine. det er problemet. alle gutter som jeg har likt liker hun mye bedre enn meg. Jeg føler at jeg er stygg og at det er derfor ingen vil ha meg. ingen gutter ser at jeg er en hyggelig og snill jente. alle går etter utseende. hvorfor er det sånn? er så trist og forelske seg og finne ut at den person liker vennen min bedre enn meg.

SVAR

Besvart 28.10.2017 14:57:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle