Hopp til hovedinnholdet

Vil bare komme meg over han

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har skrevet til dere en gang før. Jeg orker ikke dette mere, denne gutten jeg ikke greier og komme meg over. Har det fint sånn ellers men jeg bare lengter etter å være med han sånn. Er det sånn at jeg må møte en ny for og komme meg over han fordi det har ikke funket så bra for meg og jeg er desperat på og komme med videre. Jeg vil komme meg videre fordi jeg gråter bare over han og han har på ingen måte noe glede i livet mitt lenger men det er vanskelig når han går på skolen min. Han blir ikke akkurat mere attraktiv når han driver og er sånn care. Det irriterer meg måten han er på, måten han går på og måten han bare stirrer ned og gjør alt han kan for og ikke se meg inn i øynene. Har ikke gjort noe mot han bare trenger komme meg videre fordi han sa det var best sånn og jeg kan ikke være sammen med ett like ustabilt menneske som meg. I det minste vet jeg at han er over meg og jeg orker ikke dette mere. Vil ikke ha stikket i magen og vil se på han uten å føle noe som helst.

SVAR

Besvart 19.11.2017 16:28:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle