Hopp til hovedinnholdet

Synes det er rart å være høyere enn kjæresten

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en kjæreste som er lavere enn meg og jeg føler liksom at det er litt rart, det er liksom vanlig at gutten skal være høyere enn jenten. Dette fører også til at jeg ikke tørr å kysse han når vi står oppreist fordi at da må JEG bøye meg ned. Jeg vet at høyden liksom ikke har noe å si, men jeg bare føler det er litt rart. Jeg vill absolutt ikke slå opp med han for han er den beste kjæresten eg noen gang har hatt, men har du noen tips til hvordan det blir mindre rart? Jeg lurer på en ting til: vi har ikke kysset enda fordi jeg vet verken hvordan eller når jeg liksom skal gjøre det, for jeg vill liksom ikke spørre rett ut « kan vi kysse» så jeg bare lurer på hvordan og når jeg skal gå inn for et kyss.

SVAR

Besvart 25.01.2018 11:30:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kyss!

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle