Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en gutt som ikke vil være i et forhold

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er skikkelig forelsket i en gutt. Vi møtes som regel bare i helgene hjemme hos han, men går også på samme skole. Han er ett år eldre og flytter derfor etter sommeren. Det stikker bare jeg tenker på at han skal flytte. Han har sagt flere ganger at han ikke er interessert i noe forhold, men vi snakker fortsatt sammen hver dag i tillegg til helgene. Da pleier jeg som regel å overnatte hos han, og han oppfører seg nesten som om vi er kjærester. Ser for meg en fremtid med han, selv om det er teit å si i en så ung alder. Men det eneste jeg tenker på er å flytte sammen med han og om han bare kan føle det samme tilbake. Vil søke meg inn i byen han skal flytte til bare for å være der når han ser etter et forhold. Syns det er skikkelig vanskelig å tenke på at han sikkert finner seg en annen. Det kommer til å bli helt tomt når han drar, og vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 14.05.2019 13:50:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
account_circle