Hopp til hovedinnholdet

Kommer jeg alltid til å være redd for å forelske meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er sykt redd for å bli forelsket i en gutt. Hver gang det er en gutt som begynner å vise litt interesse i meg, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er oppvokst med en pappa som aldri visste at han var glad i meg og som alltid valgte meg bort. Jeg har ikke kontakt med pappa lengre så det går egentlig fint. Men når det kommer til gutter blir jeg alltid så redd hver gang de prøver å vise at de er glad i meg. Jeg trekker meg alltid unna, og det føles bare så rart for meg. Alle vennene mine sier jeg bare bruker masse gutter, men det er ikke ment sånn. Jeg vet jo at det går fint nå, liksom jeg er bare 15 år er ikke akkurat sånn at jeg skal gifte meg imorgen. Men er bare så redd for at det kommer til å være sånn for alltid. Er dette normalt? Er det flere enn meg som har det sånn?

SVAR

Besvart 29.04.2020 16:43:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
attach_file

Jeg har aldri vært forelsket

Noen ganger kan det virke som om alle rundt deg er forelsket, men hva skal du gjøre når du ikke opplever å bli forelsket selv? Er det unormalt? Og hva skal til for å bli forelsket? 

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle