Hopp til hovedinnholdet

Jeg har aldri hatt kjæreste og har lyst på en.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 16 år gammel jente som aldri har hatt kjæreste, flørt, aldri har kyssa og nesten ikke har klemt en gutt en gang. Jeg er sosial, har mange venninner og har et helt alminnelig bra utseende, og er veldig kjærestesyk. Jeg har bare så lyst på en en kjæreste,og jeg har aldri kyssa før i hele mitt liv! Problemet er at ingen gutter noen gang har vist interesse for meg eller tatt kontakt med meg før. Før var det greit, men nå begynner jeg å bli desperat. Over alt rundt meg er det jenter som har hatt flere kjærester og de fleste er ikke jomfru lengre. Til og med bestevennina mi er ikke jomfru. Folk snakker om sex og gutter og jeg har ikke kyssa en gutt en gang! De som er jomfru, har i vært fall klina før, det har ikke jeg vært i nærheten av. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. jeg vet at jeg ikke bør stresse, og de fleste debuterer for første gang når de er enda eldre og bla bla, men jeg vil ha et kjærlighetsliv, omså bare en liten flørt. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 10.02.2015 08:51:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle