Hopp til hovedinnholdet

 Jeg har hatt en griee med en gutt i sånn 1-2 måneder nå, men det er veldig ustabilt.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er ei jente på 16 år! Jeg har hatt en griee med en gutt i sånn 1-2 måneder nå! Først så holde vi på, så var det veldig dårlig stemning mellom oss, også ordnet vi opp, men så ble det en krangel mellom oss pga jeg sa til han t han var usikker på han osv men så pratet vi og jeg fortalte han akkurat hva jeg følte, og det var at jeg følte at han ikke var Over x en sin, så vi snakket mye om d da! Dette var i helga! Men jeg føler bare slik at når vi er sammen så har vi det veldig bra osv men når vi ikke er sammen så er han care vil ikke svare meg noe som gjør meg veldig usikker og redd! Idag sa han at han hadde sett et nudes av meg og han klikket på meg, men greia er at jeg vet så sykt godt selv at d ikke er meg, har sakt d osv men han var veldig slem. Han kalte meg en hore og sa han aldri ville snakke m meg igjen osv men sånn en time senere prøver han å ringe meg og sende mange meldinger om at han ikke er sur osv! Så vi snakket lenge på telefonen da! Og da sa han hva han følte osv!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!
 

Huff, dette forholdet hørtes veldig slitsomt ut. Du skriver at dere har det bra når dere er sammen, men at når der ikke er sammen, så virker det som om han ikke bryr seg. Da svarer han ofte ikke. Nå har han kalt deg hore, og påstått at han har sett et nakenbilde av deg.

Et forhold skal gjøre en godt. man skal ønske å være med den andre personen, og man skal stole på den andre. I deres forhold høres det ut som om mye av dette grunnleggende mangler.

Dere stoler ikke på hverandre, og du opplever at han ikke bryr seg. Sånn skal det ikke være. Når har han i tillegg klikket på deg og kalt deg stygge ting. Det skal du ikke finne deg i.

Mitt råd til deg er å sette grenser for hvordan andre skal behandle deg. I dette tilfellet si til kjæresten din at dette ikke er greit og at om dere to skal fortsette sammen, må dere behandle hverandre med respekt. Om han ikke vil det, tenker jeg dessverre at han nok ikke har sterke nok følelser for deg, og at dere derfor bør avslutte forholdet. Slik det er nå er det ikke sunt for deg.

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjæreste
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjæreste