Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke forholdet lenger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Nå har jeg hatt kjæreste i nesten 5 måneder, men det funker ikke for meg. Jeg går på folkehøgskole og han jobber. Det var nærmere sagt jeg som tvang han til å komme seg i jobb. Men siste gangen jeg var til han følte jeg at jeg måtte si noe. Han har slitt mye med selvtillit før og har skadet seg. Han elsker meg utrolig mye, men jeg klarer ikke annet å si enn at jeg er glad i han. Sexen har blitt dårligere og jeg føler for å gråte hver gang jeg snakker med han. Jeg vil fortsatt være vennen hans. Problemet er at han skal prøvespille til høyere utdanning og jeg vil ikke slå opp før det. Jeg føler jeg kan ødelegge så mye for han. Han mener at vi skal få det til å funke hvis vi bruker tiden, men jeg ser virkelig ingen annen vei ut enn å slå opp... Han kommer til å bli helt ødelagt, det vet jeg for sist jeg prøvde å slå opp ble han helt idiot og jeg ombestemte meg, bare pågrunn av han. Hjelp meg. Jeg klarer ikke det forholdet her mer...

SVAR

Besvart 15.02.2019 15:45:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
account_circle