Hopp til hovedinnholdet

Lite intimitet og følelser i et forhold

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært i et forhold med en gutt i snart 1 år. For ikke så lenge siden begynte jeg å merke en forandring i hans væremåte med meg hvor det begynte å virke som at jeg gjorde noe galt mot han. Når det nylig kom opp i en samtale for ikke lenge siden at han sa det at han ikke følte intime følelser lenger så skjønte jeg at det ikke er jeg som er problemet, men at han sliter med det. Jrg er redd han kommer til å slå opp med meg, men samtidig så er jeg den eneste han har kontakt med og som han vil være med uansett som han selv har sagt. Så et brudd ville vært verst for han. Er det normalt å ha sånne perioder i et forhold? Hvor intimitet og følelser blir litt mere å jobbe for å finne?

SVAR

Besvart 07.02.2020 23:21:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle