Hopp til hovedinnholdet

Har snakket med en gutt lenge over nettet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har snakket med ein gutt i snart eit og eit halvt år. Jeg er veldig forelska men tørr ikkje å gjøre noe med det. Vi har aldri funnet på noe, bare møttes å sagt hei. Snakkes oftes kun på Snapchat eller FaceTime. Jeg gråter veldig mye på kveldene på grunn av han og snakker med han hele tiden så han ser at jeg gråter. Føler at det kan bli irriterende at jeg gråter for han av og til siden det skjer så ofte. Hva synes gutter om jenter som gråter hele tiden? 2. Som sagt har jeg snakket lenge med han uten å være sammen. Har tenkt på å henge sammen med han og flere ilag så han ikke finner ut at jeg liker han men likevel blir med. Hvordan kan jeg spør? 3. Er det mulig å være forelsket gjennom Snapchat? Hver gang jeg ser han så får jeg sommerfugler i magen og blir lykkelig inni meg. Alt jeg gjør går ut på hva han kommer til å synes eller tenke om meg. Hva er dette? Forelskelse eller bare eit «crush»?

SVAR

Besvart 22.02.2020 21:56:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle