Hopp til hovedinnholdet

Jeg elsker jenta jeg er sammen med, men vet ikke om hun elsker meg....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt på 20 år og har ALDRI hatt en kjæreste, men nå kommer jeg å elske en jenta som 18 år. vi har været sammen nesten i 4 måneder og vi er sammen framdeles. Jeg ble veldig forelsket med hun og hun vet det at jeg elske. Jeg har prøvde det å si til hun at jeg elske hun, men hun kommer aldri å si at hun elsker meg. Hun sier meg bare jeg liker deg, og det liker jeg ikke når hun sier meg det. Jeg prøver på en møte det beste for at hun elske meg . Jeg har sagt så mange gang at hun har en stor plass i hjertet mitt og at hun er første lOVE. Jeg kommer å lei meg nå, på grunn av hun, jeg kommer å slutte å ringe som før. Når jeg kommer å glemme hun hun ringer meg igjen, også hjertet mitt banker alt for mye? Jeg trenger din hjelpe nå, hva må jeg gjøre og kosen hun kan elske meg ?

SVAR

Besvart 10.04.2020 11:09:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
account_circle