Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har et anstrengt forhold til mat og trening

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har vært sammen med en gutt i litt over et år nå. Da jeg ble sammen med han var han relativt liten og spinkel, men jeg har aldri syntes at det har vært et problem eller tenkt spesielt mye over det. Rett før sommerferien i fjor begynte han og noen venner å trene mye styrke. Gjennom hele sommerferien trenere han mye og kom i god form, men jeg fikk etterhvert høre at han spiste så mye at han kastet opp for å Kunne bygge muskler. En periode i høst hadde han det bedre virket det som og spiste mer normalt o.l. Nå etter nyttår har et begynt på igjen. Han leser veldig mye om trening og snakker veldig mye om det og sier at han ikke er fornøyd med kroppen sin i det hele tatt, men at hvis han bare fortsetter å trene så kan det hende han blir fornøyd om 4-5 år. Jeg prøver å si til han at han er helt perfekt som han, men han klarer ikke se det selv. Jeg er bekymret for han og har foreslått for han at han bør snakke med noen, men han sier bare det ikke er så viktig. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 01.05.2020 10:34:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
account_circle