Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke å stole på kjæresten..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

En venninne fortalte meg at hun så kjæresten min på tinder. Spurte han om det, men han sier han slettet appen uten å slette profilen for lenge siden (før vi ble sammen). Men ett av bildene på profilen hans er et nyere bilde som er tatt lenge etter at vi ble sammen, han sier at det laster seg opp automatisk fra facebook, men jeg vet ikke hva jeg skal tro. Han blir veldig sur på meg for å anklage han for noe han mener at han ikke har gjort, og jeg følte at jeg har dummet meg ut, så jeg sa at jeg alltid vil tro på han til det motsatte er bevist, men jeg plages fortsatt sykt av det. Er det meningen at bildene du deler på facebook automatisk lastes opp på tinder selv når du ikke har brukt det på over ett år og har slettet appen?

SVAR

Besvart 12.02.2016 09:40:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle