Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke å stole på kjæresten

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg har en del problemer med kjæresten min. når jeg var 14 ble jeg voldtatt og jeg klarte ikke å stole på noen etter det. jeg har hatt en vanskelig barndom med vold fra min far og jeg har blitt oppvokst blant fysisk, psykisk og latent vold. jeg møtte kjæresten min når jeg var 15 og vi ble sammen da jeg var 16. jeg fortalte han om alt dette før vi ble sammen og han var den eneste jeg stolte på. men samme stund som han spurte om å bli sammen med med var han emosjonelt utro, han snakket med ei annen jente og han var på fest å de klinte. jeg hadde vanskeligheter med å stole på folk generelt og jeg har aldri trodd på kjærlighet. og han satte strek under det synet på kjærligheten. jeg er sammen med han enda for han har forandret seg, han er mer moden, og han angrer sykt på det han har gjort, og han er den perfekte kjæresten. men før var han kald og jeg skjønte ikke hva jeg så i han. jeg elsker han men klarer ikke å glemme hva han gjorde jeg klarer ikke å stole på han. hva skal jeg gjøre

SVAR

Besvart 09.03.2017 09:22:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle