Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så sjalu, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter mye med sjalusi. Jeg er i ett forhold og selv om typen sier det ikke plager han, så plager det meg en del. Det er jo ikke slik at jeg hater alle jenter, men jeg vil (desverre) helst ikke at kjæresten skal ha noe særlig kontakt med andre jenter enn meg, litt greit med noen gamle venner av meg eller han. I tillegg er det avstandsforhold og jrg har på en måte satt ned foten på at han får treffe nye jenter. Det er jo helt fælt. Han sier jeg ikke begrenser han. Men bare tanken. Tenk om tenk om går igjen i hodet mitt. Jeg klarer ikke legge det fra meg. Jeg blir helt "hva om de får Følelser for hverandre, hva om hun prøver seg". At han skal være alene med en annen jente får meg til å klikke eller at Hn treffer noen på nettet og driver å chatter med ho. Har ikke en gang skjedd, men tanken på det. Og jeg ser det så godt for meg. Jeg tror Hn er trofast, men samtidig blir jeg helt "nei!" og tankene surrer rundt. Scenarioer og lignende. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 13.12.2017 16:45:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Kristoffer blir sjalu og sint når kjæresten skal på fest

Kristoffer er veldig glad i kjæresten sin Anne. I det siste har de gjort ting hver for seg, da føler Kristoffer seg utrygg og blir redd for å miste henne.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for at kjæresten skal gjøre det slutt?

Å vite at du har en person som bryr seg om deg og setter deg først er en utrolig trygghet. Men hva hvis du begynner å tvile på at den andre fortsatt har følelser for deg?

Skrevet av ungdomsjournalist Tiril.

 

Les mer
account_circle