Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min snakker med en annen jente hele tiden, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært sammen med typen i et halvt år nå. Vi har langdistanse (3 timer unna hverandre), som betyr vi vare kan se hverandre en gang i måneden. I det siste har jeg og kranglet mye, og jeg begynner å bli i tvil, men jeg elsker han fortsatt og han sier han elsker meg. Han har snakket med en jente som bor i et annet land, det startet med at det bare teksta, men nå Skyper de hver dag. Saken er at han snakker mer med henne enn meg, og når vi snakker nevner han henne hele tiden. Jeg sier til han jeg ikke vil høre om det, og da mener han at jeg er sjalu. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 22.01.2018 10:00:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle