Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har en veldig tøff fortid med voldtekt og overgrep...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på 17 år og har finni meg en utrolig god jente på 15 år. Vi har vært sammen i 4 måneder, men kjent hverandre over Snapchat i 2 år. Hun har en veldig tøff fortid. I sommerferien 2018 ble hun voldtatt. Hun har også hatt en bestefar som har klådd på hu ogsånt, og vært ekkel. Hun gjorde også ganske mye annet dumt i sommerferien. Hun har ligget med ganske mange til å være en 15-åring, å de er ganske mye eldre en meg de hun har ligget med. Helga før jeg møtte hu for første gang, lå hun med en fyr på fest. Jeg fant det til å spurte hu om det var sant, hun sa nei og jugde. Ganske lenge etter dette tilsto hun det å sa hun lå med han. Dette var helga før vi møttes. Ting var liksom seriøst på Snapchat å sånn, å følte bare at det var dårlig gjort av hu siden ting var liksom bra mellom oss da. Hun sendte nudes etter jeg dro den helga jeg møtte hu å lå med hu. Sliter med å stole på hu nå, pga. Alt som har skjedd og hva hun har gjort før. hva skal jeg gjøre? Er stressa hele tia

SVAR

Besvart 06.03.2019 08:40:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
account_circle