Hopp til hovedinnholdet

Noen andre gir kjæresten min mye oppmerksomhet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er gutt på 18 år. Jeg går nå i 3dje klasse på videregående. Jeg har blitt sammen (kjærester) med en som jeg var veldig god venn med i klassen for ca 1 måned siden. Jeg sliter med at jeg har en fyr i klassen som jeg føler gir henne veldig mye oppmerksomhet, han er/var en god venn av meg, men jeg føler jeg blir sur på han når han snakker så mye med henne. i tillegg føler jeg at han har en god del tilfelles med henne slik at de kan snakke om mye og være enige om ting som jeg er uenig med eller at de vet ting som jeg ikke vet. Hver gang de finner tonen føler jeg meg utafor og jeg får et stikk i hjertet mitt som jeg føler gjør vond. men hva skal jeg gjøre, føler at jeg ikke kan si til dama mi at ho ikke kan snakke med mine venner. i tillegg vet jeg at ho syntes at det er vanskelig å gi meg oppmerksomhet på skolen fordi ho ikke vet hvordan ho skal være med meg. Jeg elsker henne, men jeg sliter litt med selvtillitten her og føler han (er bedre enn meg). Hvordan kan jeg føle meg bedre?

SVAR

Besvart 25.03.2019 21:41:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle