Hopp til hovedinnholdet

Ser opp til modne kvinner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Igjennom hele mitt liv har jeg gang på gang fått følelser for voksne kvinner. Ofte i 30-40 årene. Jeg opplever hjertebank, nervøsitet, oppmerksomhetssyk, frykt og glad hver gang jeg er i nærheten av disse. Jeg er ikke opptatt av deres kropper og sexualitet. Det er mer denne morsrollen jeg ser opp til. Det gjelder for det meste ungdommelige kvinner med mannesveis. Hvis de ofte kommer bort til meg og duller, kose prater med meg, fletter håret mitt, stryker kinnet, skal passe på meg og gir meg en god omsorg akkurat som med unger, føler jeg de behandler meg som ei lita jente. Og da blir jeg "deres barn" Dette er merkelig og unormalt. Har forsøkt og finne ut hvorfor jeg er sånn. Jeg har selv en mamma som er veldig mammadalt og prioriterer sin egen mor fremfor meg. Min far har sjeldent vært til stede i livet mitt. Har dere vært borti noen lignende situasjoner? Jeg må legge til at jeg har en utvikling/modningsforstyrrelse. Jeg syntes dette er vanskelig og har det mye vondt.

SVAR

Besvart 24.06.2014 23:49:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle