Hopp til hovedinnholdet

Korleis kan ej slutte og vere forelska?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg he akkurat slått opp med kjæresten men angrer. I går skreiv han at han fortsatt elska mej og ej svarte tilbake at ej også elska han. Ej slo opp fordi ej he so mykje følelsa og tanka som snart bobla over, ej blir so stressa. Ej spurte i sta om ka han meinte i går med at han sa at han fortsatt elska mej, og da svarte han at han elska mej som før men vil ikj bli sammen. Som om atte han trudde ej spurte han om å bli sammen. Ej fortalte han nokre daga etter at ej slo opp koffor ej slo opp og han forsto. Men ej klare ikj å slutte å tenke på han. Ej vil ikj vere forelska i noken. Ej trur dissa sjølvmordstankane starta å komme fram men e ikj heilt sikker, ej veit ikj ka som skjer. Ej var mykje att med legen og helsesystra før men slutta. Eg he begynt å fått psykiske problema igjen men veit kkje korleis ej skal sei det til mamma og pappa. Vil ikj at dej skal fortsette og bli bekymra. Ej prøva so hart ej kan å sjule det både på skulen og heime. 

SVAR

Besvart 19.01.2018 11:29:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle