Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min slo opp med meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, kjæresten min slo opp med meg idag, han va kjempe snill når vi var sammen men for ikke så lenge siden så var vi på håndballskole sammen og da sa han ikke hei til meg og da ble jeg veldig lei meg og spurte han hvorfor han ikke sa hei da sa han at han var redd for å bli plaget av kompisene sine! Her om dagen så svarte han ikke på meldingene mine som jeg syns var veldig rart han pleide alltid å svare etter noen minutter men hans svarte aldri så jeg sendte flere og så når jeg endelig fikk svar så var han på håndballskolen og jeg maste på ham så han sa at han ikke orket mer og da sendte jeg noen mld til og skrev jeg når du er klar til å snakke bare send en melding og da skrev han» orker ikke mer, slår opp» og jeg er helt knust jeg er så glad i han og har kjærlighetssorg!

SVAR

Besvart 02.03.2020 13:34:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
account_circle