Hopp til hovedinnholdet

Jeg er fortsatt veldig glad i han.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært forelska i en gutt siden sånn rundt sjette klasse, og jeg føler at han også var forelska i meg da. I syvende klasse ble vi sammen, men han slo opp etter bare to måneder. Jeg visste ikke hva jeg hadde gjort galt, og når venninna mi spurte han, sa han bare at han ikke ville ha kjæreste, og det respekterte jeg jo. Vi hadde en liten pause, og så begynte vi å snakke ganske mye på snap igjen. Men så ble det sommerferie, og han begynte å ignorere meg. Når vi starta på skolen igjen fjerna han meg på snap, unfollowa meg på insta, og ignorerte meg i virkeligheten også. Det gjør han fortsatt. Problemet her er at jeg fortsatt har følelser for han, for jeg var veldig, veldig glad i han, og nå klarer jeg ikke å komme over han helt. Er fortsatt veldig glad i han. Noen tips for hva jeg bør gjøre? Det er over et år siden han slo opp, men jeg klarer nesten ikke å se han med andre jenter. Vær så snill og hjelp meg, dette er så slitsomt.

SVAR

Besvart 25.03.2020 13:51:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle