Hopp til hovedinnholdet

Spurte gutten jeg likte og han sa nei

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har et problem... Jeg likte/liker en gutt. Nå i ettertid vet jeg ikke helt hva jeg føler.. Ihvertfall så har jeg likt denne gutten i 3år. Han er alltid så søt å kul. Vi kjenner hverandre godt å var gode venner. Jeg ble liksom mer og mer forelsket men klarte ikke å spørre han. Jeg venta liksom på rette øyblikk. Jeg brukte tre år på å samle nok mot før jeg spurte. Han sa det kom brått på men at han skulle tenke på det. Jeg ba han om å ikke si det til noen men det gjorde han såklart. Nå vet alle det... Litt senere kom han bort til meg å sa nei. Nå er jeg helt knust... Du som leser dette aner ikke hvor mye mot det krevde å spørre. Som sagt er jeg knust. Nå får jeg masse spørsmål om det i tilleg har jeg mistet en venn. Jeg klarer ikke se på han. Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre jeg er glad for at jeg spurte men trist for at han sa nei. Jeg er sur på han for at han fortalte det men jeg er fortsatt litt forelsket. Hva skal jeg gjøre? Jeg vet ikke hva jeg føler...

SVAR

Besvart 16.06.2020 09:42:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle