Hopp til hovedinnholdet

Vi har veldig forskjellige familier, kan dette påvirke forholdet senere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og min kjæreste har vært sammen i 1 år ca. Vi går godt sammen og har god kjemi og alt, men noe jeg av og til sliter litt med er forskjellen på familiene våre. Kort forklart; moren hans får uføretrygd og faren hans får også noe penger fra NAV, altså, ingen av dem jobber egentlig. Mine foreldre er veldig "middelklasse" (Ikke rik, men har litt med miljøet å gjøre" Jeg føler ikke skam ovenfor han på noe som helst måte, men noen ganger er jeg redd for at hvis min far hadde visst hvordan hans foreldre var, så hadde han sett litt ned på kjæresten min? Min mor vet om det. Jeg er mest redd for at disse forskjellene kommer til å ødelegge for oss i fremtiden, for jeg tror virkelig vi kan holde ut mange år. Kan sånne forskjeller ha veldig stor innflytelse på samliv? Vi er enig i veldig mye, og tenker likt, men jeg vil ikke akkurat at foreldrene våre ikke skal komme overens. Jeg vet ikke helt hva problemet mitt egentlig er, men jeg er vel bekymret. Og jeg tenker sikkert alt for mye på det.

SVAR

Besvart 21.09.2017 18:42:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik oppnår du respekt

Du skal ha respekt for andre, men du skal også bli respektert! Finn ut hvordan du oppnår respekt, og få tips om hvordan du kan vise andre mer respekt.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle