Hopp til hovedinnholdet

Har kjæresten min vært utro?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er sammen med en gutt på 19 år. Han bor aleine i en leilighet og jeg besøker han ganske ofte så klart. Han har også gitt meg nøkkelen til leiligheten hans. Men for noen dager siden skulle jeg møte han i leiligheten, hvor han da skulle komme litt seinere. For det første så var sengen til kjæresten dekket av mensenblod og på badet finner jeg en tampongboks. Men ikke bare det, så ser jeg oppi toletet og gjett hva jeg finner. En brukt kondom. Først tenkte jeg at jeg bare skulle gå, men så tenkte jeg at jeg skulle konfrontere han for å ha vært utro. Når han kom hjem forklarte han meg hva som skjedde. Han sa at han har en kompis som hadde tatt med seg en jente hjem til han og overnattet der. Han sa også at han ikke har vært noe særlig hjemme i det siste. For han sa han hadde vært hos kameratene sine. Så sa han at jeg betyde sykt mye for han og at han aldri ville ha gjort noe som det mot meg. Men han har ogsåinnrømt at han har hatt to jenter på en gang også før. Kan folk forandreseg?

SVAR

Besvart 17.11.2017 15:35:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle