Hopp til hovedinnholdet

Har vært utro mot kjæresten

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har en kjæreste som er fra Syria og har andre kultur enn meg Vi krangler ofte og jeg har depperisjon fra før og han gjør meg bare dårligere Jeg har vært utro mot han 1 gang før og. Da tilga han meg men nå har eg vært utro igjen og jeg vil ikke miste han og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre fordi eg slo opp med han med han dro Meg tilbake og jeg elsker han og jeg tenker vist eg elsker han eg skulle ikke ha gjort sånt men jeg var full da det skjedde og jeg aner ikke hva eg skal vil drepe meg selv for å ikke være her vist han får vite det

SVAR

Besvart 07.11.2018 20:46:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
account_circle