Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor dytter kjæresten min meg bort når jeg vil kysse med han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hvert på familie besøk hos kjæresten min han er 1 år eldre enn meg(vi har hvert sammen i 2 måner)alle tantene å onklene var der og det var veldig koselig, har hilst på noen av de før men vi var med familien i 4 timer å fetter hans som er like gammel som han og vi pleier alltid å kysse å kline mye men det skjedde aldri den ganga og fetteren gikk ut av rommet av å til å da skjedde det heller ingenting å når jeg skulle gå så kyssa vi så dyttet han meg vekk og sa senere på kvelden det var fordi fetteren kom men jeg vet ikke.jeg personlig trenger nær kontakt og lurer på om gutter liker å kline å kysse like mye som jenter ? Å når han lager sugemerke på meg gjorde ikke jeg noe men når jeg begynte på han dyttet han meg vekk igjen, hvorfor gjør han sånn? Vil han bare være sammen uten å gjøre noe ?

SVAR

Besvart 06.09.2019 19:26:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kyss!

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Bli bedre kjent med kjæresten din

Noen kjenner hverandre godt, andre vet ikke så mye om kjæresten sin. Kanskje kan det å bli litt mer kjent gjøre at forholdet blomstrer?

 

Les mer
account_circle