Hopp til hovedinnholdet

Ønsker meg virkelig en kjæreste!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg ønsker meg virkelig kjæreste jeg tenker på det hele tiden og drømmer om å ha en kjæreste nesten hver natt. Jeg vil bare ha en som jeg kan stole på og som alltid vil være der. Jeg vil også ha en som jeg kan kose med og prøve ut nye ting med. En som jeg kan ligge inntil og bare kose med maks med. Jeg hadde en kjæreste for noen måneder siden men jeg var egt ikke forelska så jeg slo opp. Men jeg husker at det var utrolig deilig og koselig å ha en kjæreste. Jeg angrer faktisk veldig på at jeg slo opp selv om jeg ikke likte han fordi jeg vil bare føle den følelsen som jeg følge da hele tiden. Jeg vil bare ha en kjæreste som jeg kan kysse på, klemme og ha sex med. En som gjør meg glad og får meg til å smile. Jeg er så desperat at jeg ligger å ser på bilder og videoer av "cute couples" og folk som kysser og koser seg sammen. Hva skal jeg gjøre. Jeg trenger VIRKELIG en kjæreste og det litt fort. Hilsen en desperat jente som ikke vet hva hun skal gjøre

SVAR

Besvart 17.01.2020 16:12:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
attach_file

Tips til å bli tryggere sosialt

Vis interesse for andre, gi komplimenter, og vær oppmerksom på andres følelser. Blir du en bedre samtalepartner kan det hjelpe deg til å bli tryggere sosialt. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle