Hopp til hovedinnholdet

Har jeg vært utro mot kjæresten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har vært skjæreste med en gutt i mange år nå. Forholdet vårt er blitt litt dårlig i det siste året og jeg legger merke til at han er blitt kaldt mot meg. I de siste to månedene snakte jeg med en gutt sånn helt vanlig , men senere sa han gutten at han er glad i meg, jeg føler jeg ble litt påvirket av han, fordi han var så god med meg og fylte den delen av meg som jeg manglet fra kjæresten min. Jeg har sagt til han gutten at jeg har kjæreste og vi ikke kan være sammen og han aksepterte det, men vi snakker av og til sammen. Jeg har veldig dårlig samvittighet nå. Jeg vet ikke om det jeg gjør er feil eller ikke? Har jeg vært utro mot kjæresten min? Jeg mener at jeg har en veldig tung periode. Jeg vet ikke hva som er feil og riktig , jeg klarer noen ganger ikke å sette grenser for hvor langt mennesker kan gå inn i livet mitt og føler jeg blir ofte dømt for det, hvordan kan jeg fikse dette ? Takk på forhånd

SVAR

Besvart 11.03.2020 07:22:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle