Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet jeg om jeg fortsatt har følelser for kjæresten min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har vært sammen med kjæresten min i 9 måneder. Jeg har vært hodestups forelsket for første gang. Vi drakk for en uke siden og han ble fullere enn meg og jeg fikk bare en dårlig følelse da jeg ikke likte hvordan han oppførte seg. Neste dag hadde jeg samme følelse og ble redd jeg hadde mistet følelsene. Har gått en uke nå og har snakket mye med han om det, som har dessverre såret han. Nå vet jeg ikke om jeg bare har overtenk hele greia, og at jeg egentlig ikke mista følelsene men trodde det var det klumpen betydde. Har grått meg selv i søvne den siste uka for jeg er så redd for å ha mistet følelsene da vi hadde det så bra før og jeg hadde ikke klart meg uten han og elsker han. Men hvis jeg bare elsker og ikke er forelska, er han ikke bare en venn da? Og hvis jeg har mista følelsene, hvorfor blir jeg så lei meg da? Eller har jeg bare dårlig samvittighet? Det er altså ett stort kaos inne i hodet mitt. Hva skal jeg gjøre? Hvordan vet jeg om jeg fortsatt har følelser?

SVAR

Besvart 26.03.2020 09:38:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle