Hopp til hovedinnholdet

Redd for at kjæresten skal være utro

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg trenger hjelp. jeg har en kjæreste som jeg er veldig redd for at hun skal være utro og trenger noen og si hva jeg føler og få litt veiledning. dette er første ordentlige forholde jeg har hatt vi har vært sammen i 7 månder. jeg elsker henne med hele mitt hjerte. greia er at hun og jeg har snakket litt om dette og hun har sakt at det er ikke noe tenke på at det kommer ikke til og skje men før vi ble sammen kysset hun crushet sitt på en fest hun hadde drukket litt men har hadde 100% kontroll sa hun til meg. hun fortalte også at hun angrer på det selv om vi ikke var sammen, hun sa at det er veldig kleit og møte gamle crushet sitt nå, vi bor i et lite sted hvor alle kjenner alle, greie er hun sier at det ikke er noe og beskymre seg for og at hun elsker men det kommer ikke til og skje noe, jeg stoler på henne men er redd for at plutselig det skal skje noe eller at crushet kommer til henne osv. broren min er god kompis med gamle crushet henne. vet ikke hvordan jeg skal takle dette.

SVAR

Besvart 01.04.2020 18:12:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle