Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan hun få mer følelser, og vi er lenger sammen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er heldig og har verdens beste kj, vi har vært sammen i 2 månder og sagt at vi skal være sammen leng, i går så fortalte hun at det er mye som skjer rundt henne og at følelsene for meg har gått litt bort, vi bor langt unna hverandre og skal besøke neste uke hverandre, i dag så sa hun at hun hadde fått litt mer følelser, men vi har bestemt at vi ikke skal si så mye søte ting til hverandre på snap, fordi hun følte ett press , kan dere hjelpe meg hvordan jeg kan gjøre at hu får mer følelser og er lenger sammen:)))

SVAR

Besvart 11.11.2020 15:31:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Bli bedre kjent med kjæresten din

Noen kjenner hverandre godt, andre vet ikke så mye om kjæresten sin. Kanskje kan det å bli litt mer kjent gjøre at forholdet blomstrer?

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle