Hopp til hovedinnholdet

Vi var sammen, så sluttet vi å møtes. Han vil møte meg og ha sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var sammen med en gutt i juni, og så slutta vi å møtes. Vi begynte å snakke igjen i august,når vi slutta å møtes i juni så var det fordi han hadde tatt med seg en annen jente hjem. Nå så kan han snakke med meg mye i noen dager å så slutte å snakke med meg, han vet jeg liker han og jeg har spurt hva han føler men han sier ikke dette har holdt på siden august og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger for jeg greier ikke dette lenger men jeg er så glad i han. Han vil nesten aldri møtes og når han vil så er det bare for å ha sex.

SVAR

Besvart 14.01.2021 15:15:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
account_circle