Hopp til hovedinnholdet

Skal på Madla rekruttskole neste år i Luftforsvaret men lurer på hva slags tjeneste man kan få.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal på Madla rekruttskole neste år i Luftforsvaret men lurer på hva slags tjeneste man kan få. Jeg hadde mest lyst til å komme inn i Hæren men fikk svar om at det ikke var mulig for meg fordi jeg gjorde det for dårlig på den fysiske delen på sesjon. Jeg har lyst til å tjenestegjøre i nord, men skjønner ikke helt hva slags muligheter jeg har når jeg er på Madla, selv om jeg har lest mye på forsvaret sin side. Når jeg skal på rekruttskolen på Madla, kan jeg fortsatt bli sendt til Bardufoss etter rekruttskolen? Eller er det bare tjenester nede i sør? Det står på siden til forsvaret at hvis jeg vil i Hundetjeneste på Bardufoss så må jeg på Militærpolitiet sin rekruttskole, hvor er det og er det noen andre muligheter for å tjenestegjøre der selvom jeg er på Madla? Jeg lurer også på om hvis jeg gjør det bra på testene i rekruttskolen om det går an å bli sendt over til Hæren istedet?

SVAR

Besvart 11.09.2013 09:51:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanning i Forsvaret

Vil du få lønn mens du studerer, og ta en utdanning du ikke kan få mange andre steder? Da kan Forsvaret være en mulighet for deg.

 

Les mer
attach_file

Sesjon - ditt første fysiske møte med Forsvaret

Sesjonen er ditt første fysiske møte med Forsvaret. Alle gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge må fylle ut en egenerklæring først så Forsvaret kan plukke ut hvem som skal på sesjon.

 

Les mer
account_circle