Hopp til hovedinnholdet

Utdaning i forsvaret, nysgjerrig på Afganistan og utenlandsoppdrag.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vil gjerne inn i forsvaret etter videregående men er litt forvirret.. Man kan jo ta forskjellige utdannelser, men jeg er usikker på hvilken som er rett for meg. Jeg vil gjerne gå på noe som inneholder mye fysisk aktivitet, gjerne ute (ta tre mila osv.), slike hinderløyper og lære å overleve ute, som jeg tror man bla kan gjøre på Telemark Bataljonen? Kunne du i så fall skrive noe mer om dette? Og er det slik at jeg kan dra direkte dit, eller må jeg som broren min dra opp til Skjold først? Enda et spørsmål jeg har er om jeg kan melde meg ut/ta permisjon? En av grunnene jeg vil inn i forsvaret er så jeg kan spare opp nokk penger til å reise etter noen år, går det derfor ann å ta seg en pause eller er man bundet for livet? Går det også ann å ta en utdannelse på biologi i forsvaret? Jeg har også hørt mye om utenlandsoppdrag og er veldig nysgjerrig på akkurat Afghanistan, kunne du skrive litt generelt om dette og? På forhånd takk! hilsen jente 16

SVAR

Besvart 11.06.2014 11:03:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanning i Forsvaret

Vil du få lønn mens du studerer, og ta en utdanning du ikke kan få mange andre steder? Da kan Forsvaret være en mulighet for deg.

 

Les mer
attach_file

Sesjon - ditt første fysiske møte med Forsvaret

Sesjonen er ditt første fysiske møte med Forsvaret. Alle gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge må fylle ut en egenerklæring først så Forsvaret kan plukke ut hvem som skal på sesjon.

 

Les mer
account_circle