Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få noe ut av førstegangstjenesten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal om ca 1,5 år til førstegangstjeneste og har lyst til å få noe ut av tjenesten, når jeg sier dette så tror mange at jeg mener ta de hardeste stillingene eller ta et utdanning" i Forsvaret i tillegg.. Nei. Dette fordi jeg ikke ser meg selv som en som fysisk, psykisk trent til dette. Jeg har ønsker å komme inn i garden, fordi jeg tror det vil være noe passende for meg. Men som jeg sa tidligere så vil jeg få noe ut av tjenesten, og lurte da på om dere har noen ideer om hva jeg kan ta, gjøre når jeg i tjenesten? Hadde tenkt å fortsette til universitet etter tjenesten... Ps. Jeg har hørt om noen av fagene dem tilbyr men har ikke giddet å søke så mye rundt det siden jeg fikk vite det ikke gir så mye studiepoeng bare rundt 15 noe som ikke vil si no stort... Håper på en svar og takker personlig for den som har tatt seg tid til å lese dette. :) (merket at det ble lit for mye..)

SVAR

Besvart 26.02.2015 09:20:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanning i Forsvaret

Vil du få lønn mens du studerer, og ta en utdanning du ikke kan få mange andre steder? Da kan Forsvaret være en mulighet for deg.

 

Les mer
attach_file

Sesjon - ditt første fysiske møte med Forsvaret

Sesjonen er ditt første fysiske møte med Forsvaret. Alle gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge må fylle ut en egenerklæring først så Forsvaret kan plukke ut hvem som skal på sesjon.

 

Les mer
account_circle