Hopp til hovedinnholdet

Fikk diagnosen ADHD som barn, men mener jeg ikke har det lengre. Kan jeg bli kvitt diagnosen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en drøm om å bli jagerflypilot i forsvaret. Men når jeg liten (3-4år tror jeg) fikk jeg diagnosen ADHD. Jeg brukte litt medisiner i barneskolen men sluttet ganske fort ettersom jeg kjente at dette ikke var nødvendig (Rundt 6. Klasse). De siste årene har ADHDen ikke hatt noen effekt på meg og jeg er helt lik en vanlig person. etter å ha lest litt rundt på nettet har jeg lest at man ikke kan bli jagerflypilot eller komme inn i militæret om en har ADHD? jeg lurer på om jeg fortsatt kan bli jagerflypilot med diagnosen? Hvis ikke er det noen mulighet for at legepapirene altså "bevisene" for at jeg har ADHD kan slettes? Er det mulig å ta en test for å se om jeg ikke har diagnosen lenger? takk for svar på forhånd

SVAR

Besvart 05.08.2015 10:56:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Tjenestedyktig etter sesjon? Hva skjer nå?

Blir du vurdert som tjenestedyktige på sesjon, er det to mulige utfall av sesjonsdagen dersom Forsvaret trenger deg. Les mer om dem i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle