Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig på noe som helst tidspunkt senere å kunne imponere Forsvaret nok til at jeg kan kunne flyttes over til det jeg virkelig føler motiverer meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I dag var jeg på sesjon 2. Der hvor 1 karakter på den fysiske resten avgjorde om jeg kunne komme inn på det jeg ønsket. Jeg fikk 1 karakter for dårlig. Jeg var ikke helt i form den dagen og er veldig sikker på at det avgjorde den fysiske testen. Jeg blir nå sendt opp til noe jeg fatter interesse eller har erfaring med. Sambandsbataljonen. Er det mulig på noe som helst tidspunkt senere å kunne imponere Forsvaret nok til at jeg kan kunne flyttes over til det jeg virkelig føler motiverer meg? Jeg vet at jeg kan yte bedre enn det jeg gjorde i dag. Og føler på mange måter at dette nesten er litt urettferdig med tanke på at jeg møtte opp noe forkjølet og med 7 t søvn på 48 t. Ønsket var å komme inn på 2 bataljon Tror også at offiser misforstod meg ang når det kom til mitt ønske om å først fullføre studiekompetanse.

SVAR

Besvart 20.08.2015 14:32:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Verneplikt

Hvert år har Forsvaret mange vernepliktige inne til førstegangstjeneste. Her kan du lese om veien fra innkalling i posten til tjeneste.

 

Les mer
attach_file

Utdanning i Forsvaret

Vil du få lønn mens du studerer, og ta en utdanning du ikke kan få mange andre steder? Da kan Forsvaret være en mulighet for deg.

 

Les mer
account_circle