Hopp til hovedinnholdet

Som en immigrant, hva blir kravene for å være med i forsvaret?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en mann på 19 år som har flyttet til Norge for ca. 9 år siden. Jeg er en Polakk, men jeg søker om Norske borgerskapet nå til høst siden jeg føler meg mer norsk en polsk. Som en immigrant, hva blir kravene for å være med i forsvaret? Blir jeg diskriminert? Har jeg noen sjanser å være med i forsvaret? Jeg har et BMI på 22 (177cm høy, 70kg vekt), bruker måned døgn linser (-4,0 på det venstre øyet, -4,5 på det høyre. Vurderer å ha laser operasjon neste år), har en grei kondis og går på en International Baccalaureate course i videregående. Jeg kan snakke flytende engelsk og polsk, og kan snakke bra norsk med en god dialekt. Og hvis jeg blir tatt inn i forsvaret, hvordan ser det ut med karrière? Hvor lenge kan jeg bli i forsvaret? Hvordan ser det ut med økonomi for en person med karrière i forsvaret?

SVAR

Besvart 23.09.2015 21:55:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanning i Forsvaret

Vil du få lønn mens du studerer, og ta en utdanning du ikke kan få mange andre steder? Da kan Forsvaret være en mulighet for deg.

 

Les mer
attach_file

Sesjon - ditt første fysiske møte med Forsvaret

Sesjonen er ditt første fysiske møte med Forsvaret. Alle gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge må fylle ut en egenerklæring først så Forsvaret kan plukke ut hvem som skal på sesjon.

 

Les mer
attach_file

Dette krever Forsvaret av deg

Hva kreves for å komme inn i Forsvaret? Les om de medisinske, fysiske og formelle kravene som må innfris for å tjenestengjøre.

 

Les mer
account_circle