Oversikt over hvilke militære stillinger som krever hvilken synskarakter i den militære helseprofilen? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Oversikt over hvilke militære stillinger som krever hvilken synskarakter i den militære helseprofilen?

account_circle

SPØRSMÅL

Finnes det en god oversikt over hvilke militære stillinger som krever hvilken synskarakter i den militære helseprofilen? Kan dere, hvis ikke, skrive en oppdatert oversikt som svar? :-) De aktuelle grenene er - førstegangstjeneste (bataljoner, sjø- og luftforsvar, osv. (inklusive undergrener/stillinger (dykker?)!!)) - spesialsoldat (ulike jegere, spesialbåtoperatør, etc.) - befal/ub Regner med at det er en hovedregel, men med noen unntak (for eksempel at jegere ikke kan bruke linser, mens piloter ikke kan ha laseroperasjon...). Har sett ulike unntak listet på ulike steder, og vet derfor ikke om alt er dekket - i tillegg til at det har endret seg de siste åra. VELDIG takknemlig hvis dere vil gjøre greie for hovedregel, og ALLE unntak i de aktuelle grenene. Tusen takk! :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Kan læreren ta mobilen min?

Mange som blir fratatt mobilen i timen mener læreren ikke har lov til det. Skolen sier noen annet. Hvem har rett?

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer