Hopp til hovedinnholdet

Det jeg lurer på er om synet mitt vil ha mye å si for hvor jeg kan ende opp i Forsvaret?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg ble desverre ikke kalt inn til sesjon del 2 før sommeren, fordi det var fult (de tok ikke inn fler til førstegangstjeneste det året). Jeg har nå sendt inn søknad, og fikk beskjed om å skrive både hvor, når og hvorfor jeg vil inn til tjenetse. Det jeg lurer på er om synet mitt vil ha mye å si for hvor jeg kan ende opp? Har ikke noe problemer med synet, utenom det faktum at jeg bruker briller/linser med en styrke på -2.00 (og kjeve hornhinner). Drømmen for øyeblikket er å bli kalt inn til sesjon del 2, og jobbe meg videre til tjeneste som GSV eller i 2.bataljon. Vil synet være med på å sette meg i en lavere "posisjon" enn andre, for å bli valgt ut, eller har det ingenting å si, så lenger jeg fungerer normalt med briller og eller? Takk for svar! Venter sent på svar fra Lillehammer :)

SVAR

Besvart 07.11.2015 22:16:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanning i Forsvaret

Vil du få lønn mens du studerer, og ta en utdanning du ikke kan få mange andre steder? Da kan Forsvaret være en mulighet for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette krever Forsvaret av deg

Hva kreves for å komme inn i Forsvaret? Les om de medisinske, fysiske og formelle kravene som må innfris for å tjenestengjøre.

 

Les mer
account_circle