Hopp til hovedinnholdet

Om jeg sender inn attest og får oppgradert helseprofil, vil jeg da bli innkalt til førstegangstjeneste direkte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Var på sesjon for omtrent 2 år siden hvor jeg scoret generelt høyt på alle testene. På legebesøket opplyste jeg legen om at jeg hadde en gammel kneskade. En vridning på ytre leddbånd. I samtalen med seleksjonsoffiser fikk jeg høre at jeg måtte sende inn legeattest på kneet, grunnet svært stor pågang. Noe han anbefalte å gjøre da jeg var egnet. Jeg valgte da ikke å sende inn attest da jeg var usikker om motivasjon er tilstede. Nå idag er det en del av kroppen som ønsker å avgi tjeneste. Det jeg lurer på er; om jeg sender inn attest og får oppgradert helseprofil, vil jeg da bli innkalt til førstegangstjeneste direkte? Eller må jeg da søke på eget initiativ? Det hadde vært godt å ha døren åpen, og se hva som er det rette etter at alle valgene er der. Studier, forsvaret etc. Takk på forhånd

SVAR

Besvart 19.01.2016 09:29:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sesjon - ditt første fysiske møte med Forsvaret

Sesjonen er ditt første fysiske møte med Forsvaret. Alle gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge må fylle ut en egenerklæring først så Forsvaret kan plukke ut hvem som skal på sesjon.

 

Les mer
attach_file

Dette krever Forsvaret av deg

Hva kreves for å komme inn i Forsvaret? Les om de medisinske, fysiske og formelle kravene som må innfris for å tjenestengjøre.

 

Les mer
account_circle