Hopp til hovedinnholdet

Stefaren hennes slår

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

De siste 6-7 månedene har jeg vært i forhold med den mest fantasiske kvinnen i verden. Jeg er 20, hun er 16, og begge fyller år innen de neste 2-3 månedene. I begynnelsen var foreldrene veldig hyggelig og sjarmerende. Det brast da jeg tok han(stefaren) i å slå henne gjenntatte ganger i skulderen så hun fikk blåmerke. Han lo mens hun sa au og stop. Etter at jeg ga klar beskjed om hvor uakseptabelt dette er har jeg ikke sett noe mer av dette. Senere har de gjentatte ganger gjort ting som å fortelle henne at hun er for dum til å skjønne ting. Hun er aldeles ikke dum. De roper hyler og sjefter for bagateller som at smørkniven står i smøret, og kan straffe henne, med fks at hun ikke får se meg på 1-7 dager basert på denne typen forglemmelser. Om hun ønsker å male, ta seg en joggetur eller spise et måltid må hun spørre om spesefik tilatelse først. De lyger også konstant, og overvåker mobil og data(BarnekonvensjonenArtikkel16 Er dette lovlig? Om noen lover er brut her venligst sitter dem.

SVAR

Besvart 31.08.2017 19:20:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er vold?

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
account_circle